E-SİRACE-HAFIZONLINE ÖN KAYIT

Sirac Koleji'nde Akademik Eğitim

Sirac Koleji manevi eğitimi kendisine misyon edindiği gibi fen ilimleri de manevi ilimlerden ayrı olmayacağını, bu misyonunun içerisinde ilke haline getirmiştir. Yetiştirdiği nesillere, "İLİM ALLAH’I TANITAN BİLGİDİR" kaidesi ile verilen tüm eğitimlerde Allah’a giden bir yol olduğunu, kendilerinin de bu yolda birer yolcu olduklarının farkında olmalarını sağlıyor. Ayrıca bilim ve teknolojide çağı yakalamakla beraber insanlık ve Alem-i İslam için çalışıp ileriye yönelik hedefler koyarak insanlığa katkı sağlamayı hedefleyen eğitim anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyor.
ENNEAGRAM

Mizaç temelli ( ENNEAGRAM) teknikleri ile öğrencilerin mizacına özel akademik eğitim uyguluyoruz.

BİREBİR ETÜT

Birebir etüt çalışmaları ile öğrencilerimizin akademik gelişimlerini yakından takip ediyoruz.

VELİ BİLGİLENDİRME

Çocuklarımızın akademik eğitimlerinde önemli yeri olan velilerimizle devamlı iletişim halinde kalarak interaktif bilgi paylaşımında bulunuyoruz.

KULÜP ÇALIŞMALARI

Öğrencilerimizin aldıkları eğitimi daha iyi anlamaları için Kulüp ve Laboratuvar çalışmaları ile derslerini destekliyoruz.

ONLINE EĞİTİM

Çağımızın teknolojik iletişim araçlarını kullanarak öğrencilerimiz ile online etüt ve eğitim çalışmaları yürütüyoruz.

YERİNDE TECRÜBE

Laboratuvarlar ve Bilim Merkezlerine düzenli ziyaretlerle öğrencilerimize akademik eğitimi sahada sunuyoruz.