İLETİŞİME-SİRACE-HAFIZONLINE ÖN KAYIT

SİRAC KOLEJİ KİTAP OKUMA YARIŞMASI – 3

KİTAP OKUMA YARIŞMASI – 3

“Okumak, Hece Hece Zamanı Dokumak”

Sirac Koleji olarak 3. sünü düzenlediğimiz ödüllü kitap okuma yarışmamızda sizler için Tarık Çelik tarafından yazılan ve Süeda Yayınları’ndan çıkan ELMALI BAĞ isimli kitabı seçtik. Sınavımız   5 Haziran 2021 Cumartesi günü Saat: 14:00’da online olarak yapılacak olup sınav, 2 farklı kategoride yapılacaktır. 1. kategoride 3. ve 4. sınıfı öğrenciler,  2. kategoride ise 5., 6. ve 7. sınıf öğrenciler sınav olacaktır. Ödüller her kategoride ayrı verilecektir. Sınav şartnamesi ve sınav ile ilgili bilgilere aşağıda yer verilmiştir.

Kitabı okulumuzdan veya

www.e-sueda.com

www.hayrat.com

adreslerinden temin edebilirsiniz. Sınava katılacak tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sınava başvuru için lütfen tıklayınız.

“ELMALI BAĞ”

ONLİNE KİTAP OKUMA YARIŞMA ŞARTNAMESİ

Sınavımız online yapılacaktır.

1. Sınav 2 kategoriden oluşmakta olup 1. Kategori 3. ve 4. Sınıf öğrencileri, 2. Kategori 5.,6. ve 7. Sınıf öğrencileridir.
  2. Ödüller her kategoride ayrı ayrı verilecektir.
  3. Her kategoride,
  • 1. Olanlara TABLET
  • 2. Olanlara AKILLI SAAT
  • 3. Olanlara BLUETOOTH KULAKLIK
  • 4-10. Olanlara 50 TL DEĞERİNDE KİTAP HEDİYE ÇEKİ verilecektir.
  1. Öğrenciler, sınav esnasında başkasından destek almamalı, kitaba bakmamalı, online ekrandan ayrılmamalı, ekranda başka sayfalar açmamalı, soruları başkalarıyla sosyal medya vb. ortamlarda paylaşmamalıdır. Kurallara uymadığı tespit edilen öğrencilerin sınavı iptal edilecektir.
  2. Sınava zamanında girip cevapları en kısa sürede göndermek esastır.
  3. Buna göre aynı puanı alan öğrenciler olursa, sınavını önce bitiren öğrenci sıralamada öne geçer. (İnternetinizin çekim gücünün güçlü olduğu ortamda sınava girmenizi öneriyoruz.)
  4. Sorular çoktan seçmeli ve 4 şıklıdır. Değerlendirmede 3 yanlış 1 doğruyu götürecektir
  5. Sınavda 45 soru sorulacaktır. Sınav süresi 50 dakika olup sınav 14.00 da başlayıp sistem 15.00’da kapanacaktır. (Sisteme geç giren öğrencilere ek süre verilmeyecektir.)
  6. Her yarışmacı için soruların sırası ve şıkların yerleri karışık olarak verilecektir.
  7. Sınav anında elektrik ve internetten kaynaklı sorunlarda okulumuz mesul değildir.
  8. Burada belirtilmeyen durumlarda Sirac Koleji Komisyonu’nun alacağı kararlar geçerli olacaktır.

Yorumlar Kapalı
İletişim formumuzu ve iletişim bilgilerimizi kullanarak bize ulaşabilirsiniz.
  • Ovacık, 548. Cd No:7, 06280 Keçiören/Ankara
  • 0 555 882 04 91